Zdravstveni opservatorij - Okrugli stol u Splitu, rujan 2023.

Zdravstveni opservatorij

Udruga Krijesnica i suradnička mreža Zdravstveni opservatorij vas poziva na okrugli stol na temu „Dostupnost zdravstvene skrbi: Kako do bolje skrbi za sve? koji će se održati u srijedu, 20. rujna 2023. u Hrvatskom domu Split na adresi Tončićeva ulica 1 od 17:00 do 19:00 sati. 

Okrugli stol organizira se u sklopu EU projekta Zdravstveni opservatorij, ujedno i suradničke mreže od 30 članica - udruga i institucija u području zdravstva, koja teži doprinijeti jednakopravnosti građana u pristupu kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti te očuvanju i razvoju javnog zdravstvenog sustava. Jedan od partnera u projektnom konzorciju je i Hrvatski Cochrane.

Cilj okruglog stola i rasprave je predstaviti rezultate nacionalnog istraživanja o dostupnosti zdravstvene skrbi iz perspektive građana i javnopolitičke smjernice za unaprjeđenje dostupnosti skrbi izrađene u okviru Zdravstvenog opservatorija te raspraviti o potrebnim i mogućim poboljšanjima te ulozi ključnih dionika. U raspravi će sudjelovati predstavnici Splitsko-dalmatinske županije, Doma zdravlja i lokalnih udruga kako bi se adresirali i specifični izazovi dostupnosti zdravstvene skrbi u županiji. 

Program događanja nalazi se u prilogu. 

Napominjemo da je potrebno svoj dolazak prijaviti putem obrasca: https://forms.gle/eiRhVcBjvWg1ENrF8

PROGRAM_Okrugli stol o dostupnosti skrbi 20.9.2023. (Hrvatski dom Split).pdf

Poziv na projekciju filma Budi uz mene_Split.pdf